Mercedes Benz Találkozó 2017

Kedves Klubtagok, Partnerek és Mercedes Oldtimer/Youngtimer Tulajdonosok!

Örömmel értesítünk Mindenkit a szeptember 2-án tartandó kettős jubileumot ünneplő Mercedes márkatalálkozó részleteiről.

Az iskolakezdés előtti, nyárbúcsúztató hétvégén az Etyeki Piknik részeként megrendezésre kerülő eseményt ezúttal egy ikonikus helyszínen, a Korda Filmparkban tartjuk. A Bisztró előtti területén lehetőség nyílik 100 darab különleges autó kiállítására, mely egyúttal az autós szépségverseny szabadtéri színpada lesz a nap folyamán. Ha járműveddel nevezni szeretnél a megmérettetésre, az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre megküldött típus, rendszám és személyek (sofőr és kísérője) nevének megadásával ezt megteheted 2017. augusztus 30-ig. A korlátozott számú helykínálat miatt az elbírálás érkezési sorrendben történik, ezért kérjük, jelezd mielőbb kiállítási szándékodat! A regisztrációt követően válasz e-mailben bővebb tájékoztatást adunk az érintetteknek. A szépségverseny első három helyezettje természetesen értékes nyereménnyel térhet haza!

A kiállításra és a szépségversenyre regisztrált autók esetében 3100 forintos belépődíj ellenében történik a behajtás a főkapunál, mely összeg a jármű és két felnőtt személy belépését fedezi. Ha ezen felül utasaid is lesznek, rájuk a Korda Filmpark hivatalos belépési díjszabása vonatkozik, melyről ittolvashatsz bővebben. Hat éves kor alatti gyermekek számára ingyenes a belépés.

Az 50 éves AMG manufaktúra és a 70 éves gyártás-újraindítás jubileumának programja 10-től 18 óráig tart. A megnyitót követően a színpadon gyerek- és zenei programok, a Mercedes márka történetéről szóló folyamatos filmvetítés, a Korda Filmpark tárlat megtekintése és gasztró, valamint autós élmények várják az érdeklődőket.

Várunk szeretettel! A stuttgarti csillag vezessen Benneteket!